Er du våken? Nå gjelder det å ikke sove i timen!
Oct
24
8:00 AM08:00

Er du våken? Nå gjelder det å ikke sove i timen!

Det grønne skifte er godt i gang og det må vi som jobber med kommunikasjon og markedsføring ta hensyn til. 24. oktober kommer Awake til Markedsføringsforeningen i Kristiansand for å fortelle om hvorfor det er viktig å ikke sove timen når det gjelder å tilpasse bedriften din til endringer i omgivelsene, som går i en retning mot det grønne og det bærekraftige. De vil også fortelle hvordan du kan kommunisere dine bærekraftige tiltak som vil gjøre bedriften din mer interessant og attraktiv for et stadig mer miljøbevisst samfunn. I foredraget som Awake holder 24. oktober vil vi få konkrete eksempler, råd og tips på hvordan vi kan posisjonere oss i det grønne skiftet, vi får informasjon om trender og samfunnsutvikling, og ikke minst; svar på spørsmålet «er bærekraft lønnsomt?».

Hvis du mener at bærekraft og det grønne skiftet ikke angår deg, kan du bare sove videre. Vi andre møtes 24. oktober på Caledonien og får innsikt og kunnskap som hvordan vi skal posisjonere oss i forhold til trender og samfunnsutvikling innen bærekraft og det grønne skiftet.

 
Sted: Caledonien Radisson SAS
Tid: Kl. 08.00 - 10.00 (Frokost fra kl. 08.00-08.30)
Pris: 400,-/800,- (Medlem/ikke-medlem)
Meld deg på her: https://urlzs.com/UoBBv

Velkommen!

View Event →

Generasjon Z - Hvordan skal din bedrift overleve neste generasjon?
Sep
19
8:00 AM08:00

Generasjon Z - Hvordan skal din bedrift overleve neste generasjon?

Dagens unge skiller seg fra andre kundegrupper med sitt engasjement og meninger som bryter med det etablerte. Hvordan skal din bedrift overleve neste generasjon?

Verden er i endring og generasjon Z har fått sosiale medier og avansert teknologi inn fra tidlig alder. Bare YouTube alene blir besøkt 4-5 ganger per dag i gjennomsnitt av de såkalte Z-erne. Generasjonen som benytter mobilen konstant, ønsker heller å chatte enn og snakke og har en tålmodighet på ca 8 sekunder. Av alle generasjoner, regnes Z-erne for å være den hittil best utdannede og kunnskapsrike.

Vi får besøk av Mie Skard som hjelper næringsliv og organisasjoner å forstå dagens unge. Hun har jobbet med ungdom i 15 år og har intervjuet hundrevis av unge voksne om deres forhold merkevarer, markedsføring, influensere og sosiale medier. Generasjon Z er de nye forbrukerne og arbeidstakerne, hvordan fange deres oppmerksomhet?

Sted: Xland på Odderøya
Tid: Kl. 08.00 - 10.00 (Frokost fra kl. 08.00-08.30)
Pris: 400,-/800,- (Medlem/ikke-medlem)
Meld deg på her: https://bit.ly/2keuEKl

Velkommen!

View Event →
Få en update av Facebook og Snapchat!
Aug
29
8:00 AM08:00

Få en update av Facebook og Snapchat!

Få en update!
Facebook og Snapchat kommer!

29. august får vi besøk av Per Christian fra Snapchat og Lisa fra Facebook som skal gi oss tips, råd og inspirasjon fra noen av verdens største plattformer.

Det er 2.2 millioner+ daglige brukere på Snapchat, hvilket ikke bare gjør det til en attraktiv kanal å kommunisere i, men også til et av landets største medier. På Snapchat finnes det mange muligheter for markedsførere å skape tilstedeværelse og verdi for sin bedrift. Frokostmøte vil gi et dypere innblikk i Snapchat her til lands, vise hvordan man kan benytte plattformen i markedsføring og gi eksempler på annonsører som har hatt suksess på plattformen.

Julen er en magisk tid, og butikker på nett og gatehjørner fylles opp av kjøpere på jakt etter den perfekte gaven til en de holder kjær. Parallelt med flere handleglade mennesker øker konkurransen om synlighet mellom tilbyderne. Du må ha en klar strategi og innsikt i kombinasjon med de riktige verktøyene for å oppnå suksess i kampen om kundene. Akkurat som stakkaren som panikkhandler lille julaften starter mange av oss planleggingen av julekampanjene altfor sent. Gjør deg klar til jul allerede i august sammen med Facebook: Det er ikke magi, det er innsikt!

Om foredragsholderne:
Per Christian Strand Teslo er Account Executive i Snapchat Norge, og har vært i selskapet siden desember 2017. Han jobber med å rådgi bedrifter og byråer på hvordan de kan benytte Snapchat best mulig for å oppnå sine forretningsmål. Han har tidligere jobbet som Merkevaresjef i Tine og Strategisk Rådgiver i Carat.

Lisa Thesen Koppang er Account Strategist i Facebook, og har det siste året jobbet på deres hovedkontor i Dublin. Hun rådgir norske bedrifter innen ulike bransjer i hvordan de kan oppnå suksess på Facebook og Instagram, med særlig fokus på ekspansjonsstrategier for å gjøre lokale virksomheter nasjonale, og nasjonale virksomheter globale. Tidligere har hun arbeidet som Head of Marketing for studentkonsulentselskapet StudConsult, samt med innholdsmarkedsføring for REKOM – Norges største utelivskonsern.

Sted: Radisson Blu Caledonien Hotel
Tid: Kl. 08.00 -11.00 (Frokost fra kl. 08.00-08.30)
Pris: 500,-/1000,- (Medlem/ikke-medlem)
Meld deg på her: http://bit.ly/updatemff

Velkommen!

View Event →
Sommerfest!
Jun
20
5:00 PM17:00

Sommerfest!

Vi har en hemmelighet i skya.

Hvis du kommer på vår sommerfest skal vi fortelle hvordan man forteller om noe man ikke har lov til å fortelle om. Og alt foregår i skya. Nærmere bestemt i Skybar på Caledonien. Der kommer Sebastian Bredal, en av Norges mest anerkjente vinsmaker og vinimportør. I tillegg kommer Nøgne Ø – øleventyret fra Grimstad. Begge selger produkter de ikke kan fortelle om. Men de har noen hemmelige triks på lur. Og disse triksene deler de med oss. Og ikke minst; de deler smaksprøver på både vin og øl også.

Vin og øl blir krøll, sies det. Ikke hos oss. Hos oss blir det fest. Velkommen til sommerfest med MFF!

NB! Begrenset antall plasser - så her blir det førstemann til mølla!

Pris: 350,-/450,- (medlem/ikke-medlem)

Prisen inkluderer tapas, smaksprøver, foredragsholdere og lokalleie.

Påmelding finner du her: https://bit.ly/2WhSkOU

View Event →
Vanens makt og merkevarer i den digitale tid
Apr
25
8:00 AM08:00

Vanens makt og merkevarer i den digitale tid

Teknologien har endret markedsføringsfaget. Har digitale kundereiser, performance marketing, influencers, Google analytics og Facebook gjort merkevarer overflødig? Olsen mener i dette foredraget at svaret på dette er NEI! Det betyr likevel ikke at vår digitale tid ikke påvirker hvordan man må bygge sterke merkevarer og ta hensyn til endringer i medier og kjøpsprosesser. Olsen viser deg hva du bør tenke på og hvordan digitale muligheter ikke svekker, men styrker merkevarenes betydning.

Vi liker å tro at vi tar rasjonelle og reflekterte valg. Sannheten er at vi ikke alltid er så reflekterte som vi tror. Ofte fatter vi bare de samme beslutningene vi fattet forrige gang vi sto i samme situasjon. Den ubevisste vanen har ofte store konsekvenser uten at vi selv er klar over det. Virksomheter som ikke tar vaner på alvor i sine beslutninger om strategi, innovasjon og kommunikasjon står i fare for å gjøre dyre feil. I dette foredraget vil Lars Erling Olsen forklare hva vaner er og hvorfor vaner er så viktig å forstå i markedsføring. Olsen vil også gjennom modellen om vaneløkker (habit loops) forklare hvordan vaner etableres, opprettholdes og potensielt kan brytes.

Pris medlem/ikke-medlem: 300,-/600,-

Sted: Radisson Blu Caledonien Hotel

Tid: Frokost fra kl. 08.00 - 08.30. Foredrag fra kl. 08.30 - cirka 10.30

Meld deg på her!

Litt om Foredragsholderen: 

Lars Erling Olsen holder praktiske og faglige foredrag om markedsføring, merkevarebygging og påvirkning. Han er professor ved Handelshøyskolen BI, og en av Norges ledende eksperter på merkevareledelse, markedskommunikasjon og forbrukeratferd. Han er medforfatter på bestselgeren «Merkevareledelse» (2016) og er aktuell med ny fagbok i markedskommunikasjon i 2017. Olsen er en aktiv forsker og har publisert en rekke vitenskapelige artikler i ledende internasjonale tidsskrifter. Han har en doktorgrad fra BI og har vært instituttleder ved institutt for markedsføring ved Høyskolen Kristiania. Lars ble utnevnt som professor i markedsføring i en alder av 37 år – noe som da gjorde han til del av en gruppe på bare 2% av norske professorer under 40 år. Han har lang praktisk erfaring i markedsføring – både som ansatt i dagligvareindustrien, men også i senere år som konsulent for norske og internasjonale merkevarer. Lars har også deltatt i og drevet bedriftsinterne merkevareskoler.

View Event →
Velkommen til Generalforsamling!
Mar
28
5:00 PM17:00

Velkommen til Generalforsamling!

MØT BRANSJEKOLLEGER TIL EN HYGGELIG ETTERMIDDAG 28 .MARS KL 17!

Vi møtes for å markere et fantastisk godt år i Markedsføringsforeningen sammen med våre kjære medlemmer! Vi kombinerer årsmøtet med god mat og drikke. Hver medlemsbedrift får gratis inngang for tre personer!

Agenda:

  • Årsmøte

  • Servering av nydelig mat og god drikke med et underholdningsinnslag eller to

Arrangementet er gratis for inntil tre personer pr. medlemsbedrift.
Ikke-medlemmer kr 300,-

Bindende påmelding innen 22. mars.

Meld deg på her!


Dokumenter:

Last ned årsberetningen her

Forslag til endring av statutter

Årsregnskap 2018

View Event →
Hvorfor bør din bedrift ha en digital strategi?
Jan
24
8:00 AM08:00

Hvorfor bør din bedrift ha en digital strategi?

Kjøpsprosessene er i endring i samtlige bransjer. Kundene orienterer seg annerledes enn tidligere. Bedriftermå i større grad ha en digital strategi for å skape et godt samspill mellom ulike kanaler for å tiltrekke og konvertere nye kunder. En digital strategi er et viktig styringsdokument for deg og din bedrift. En digital strategi skal være tett knyttet opp mot virksomhetens mål, og skal vise hvordan bedriften skal engasjere potensielle og eksisterende kunder.

View Event →
To hull i veggen – hvordan markedsføre og skape engasjement for lavinteresseproduktet strøm
Sep
6
8:00 AM08:00

To hull i veggen – hvordan markedsføre og skape engasjement for lavinteresseproduktet strøm

Det startet på kjøkkenbordet hjemme hos Gunnar i Kristiansand i 1999. I dag er NorgesEnergi en av landets ledende lavprisaktør i strømmarkedet. På frokostmøtet får du høre hvordan markedsføring, merkevare og kommunikasjon har stått sentralt på veien, og får innsikt i det nyeste kampanjekonseptet strømleverandøren har utarbeidet for å få oppmerksomhet rundt noe så lite spennende som strøm.

View Event →
Enkel og effektiv brukertesting!
Apr
5
8:00 AM08:00

Enkel og effektiv brukertesting!

Har du ikke vært på foredrag med Ida Aalen, er det jammen på tide! Ida har utgitt to bøker om sosiale medier og er fast kommentator i Dagens Næringsliv. Ekspert på effektiv brukertesting, kommer hun for å gi oss 5 effektive teknikker og enkle teknikker du kan ta i bruk i morgen. 

View Event →
Effektboka: 10 grunnleggende regler for å lage effektiv reklame. Internasjonal best practice i et praktisk perspektiv.
Jan
25
8:00 AM08:00

Effektboka: 10 grunnleggende regler for å lage effektiv reklame. Internasjonal best practice i et praktisk perspektiv.

Effektboka er laget som praktisk anvendbart verktøy for markedsførere og ledere i norsk næringsliv. Den oppsummerer internasjonal best practice til ti tommelfingerregler - hver regel forklares med et norsk effektcase. I dette frokostmøtet ser vi på funnene og blir litt klokere!

View Event →
Big data i praksis!
May
26
8:00 AM08:00

Big data i praksis!

Hvilken nytte kan vi ha av "big data" - og hva skal til for å lykkes? Hvordan kan big data brukes av deg som markedsfører? Dette frokostmøtet er en god anledning for den moderne markedsfører å bli bedre kjent med buzz-ordet "Big data"!

View Event →
Halvdagskurs med fokus på digital markedsføring
Feb
25
8:00 AM08:00

Halvdagskurs med fokus på digital markedsføring

Fremtiden vil preges av nye medier og digitale markedsføringsmetoder, og behovet for digitale hoder i markedsavdelingen øker. På dette halvdagskurset ser vi nærmere på hvilken kompetanse markedsavdelingen trenger for å mestre digitale markedsaktiviteter. Vi dykker ned i effektive markedsføringsmetoder som søkemotormarkedsføring, remarketing og videomarkedsføring på YouTube.

 

View Event →