Back to All Events

Få en update av Facebook og Snapchat!

  • Radisson Blue Caledonien 7 Vestre Strandgate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Få en update!
Facebook og Snapchat kommer!

29. august får vi besøk av Per Christian fra Snapchat og Lisa fra Facebook som skal gi oss tips, råd og inspirasjon fra noen av verdens største plattformer.

Det er 2.2 millioner+ daglige brukere på Snapchat, hvilket ikke bare gjør det til en attraktiv kanal å kommunisere i, men også til et av landets største medier. På Snapchat finnes det mange muligheter for markedsførere å skape tilstedeværelse og verdi for sin bedrift. Frokostmøte vil gi et dypere innblikk i Snapchat her til lands, vise hvordan man kan benytte plattformen i markedsføring og gi eksempler på annonsører som har hatt suksess på plattformen.

Julen er en magisk tid, og butikker på nett og gatehjørner fylles opp av kjøpere på jakt etter den perfekte gaven til en de holder kjær. Parallelt med flere handleglade mennesker øker konkurransen om synlighet mellom tilbyderne. Du må ha en klar strategi og innsikt i kombinasjon med de riktige verktøyene for å oppnå suksess i kampen om kundene. Akkurat som stakkaren som panikkhandler lille julaften starter mange av oss planleggingen av julekampanjene altfor sent. Gjør deg klar til jul allerede i august sammen med Facebook: Det er ikke magi, det er innsikt!

Om foredragsholderne:
Per Christian Strand Teslo er Account Executive i Snapchat Norge, og har vært i selskapet siden desember 2017. Han jobber med å rådgi bedrifter og byråer på hvordan de kan benytte Snapchat best mulig for å oppnå sine forretningsmål. Han har tidligere jobbet som Merkevaresjef i Tine og Strategisk Rådgiver i Carat.

Lisa Thesen Koppang er Account Strategist i Facebook, og har det siste året jobbet på deres hovedkontor i Dublin. Hun rådgir norske bedrifter innen ulike bransjer i hvordan de kan oppnå suksess på Facebook og Instagram, med særlig fokus på ekspansjonsstrategier for å gjøre lokale virksomheter nasjonale, og nasjonale virksomheter globale. Tidligere har hun arbeidet som Head of Marketing for studentkonsulentselskapet StudConsult, samt med innholdsmarkedsføring for REKOM – Norges største utelivskonsern.

Sted: Radisson Blu Caledonien Hotel
Tid: Kl. 08.00 -11.00 (Frokost fra kl. 08.00-08.30)
Pris: 500,-/1000,- (Medlem/ikke-medlem)
Meld deg på her: http://bit.ly/updatemff

Velkommen!