Back to All Events

Bevisst påvirkning av ubevisste kunder

GRATIS FOREDRAG! Både for medlemmer og ikke-medlemmer

FOREDRAG MED LARS ERLING OLSEN
- en av Norges ledende eksperter på merkevareledelse

Merkevarebygging handler om å kommunisere med kundene. Tradisjonelt har man fokusert på å påvirke kundenes bevisste vurderinger av merkevaren -  "hvor bra og relevant tilfredsstiller merket mitt behov?» Men, er det egentlig slik merkevarer bygges?

Kunder kan nemlig også påvirkes ubevisst - gjennom detaljer, kontekst og kreativ utforming som har betydning uten at kundene selv er bevisst på hva og hvordan dette virker. I dette foredraget vil du lære oppdaterte teorier om ubevisst påvirkning av kunder, vi vil sneie innom evolusjonære forklaringer på hvordan og hvorfor vi påvirkes, og se på praktiske eksempler om hvordan små detaljer i kommunikasjon kan gi store merkevareeffekter.

Om foredragsholderen

Lars Erling Olsen, professor ved Markedshøyskolen, er en av Norges ledende eksperter på merkevareledelse og medforfatter på bestselgeren «Merkevareledelse på norsk 2.0». Olsen er en aktiv forsker og har publisert en rekke vitenskapelige artikler i ledende internasjonale tidsskrifter. Han har en doktorgrad fra BI og er instituttleder ved institutt for markedsføring ved Markedshøyskolen. Han har 15 års erfaring fra praktisk merkevarebygging – både som ansatt i dagligvareindustrien, men også i senere år som konsulent for en rekke norske og internasjonale merkevarer. Lars har også deltatt i og drevet en rekke bedriftsinterne merkevareskoler, og han er fast spaltist på fagsiden Kampanje.com.

Påmeldingsfrist torsdag 17. september. 

Tid: Kl 0830 - ca 1030. Lett frokost serveres mellom kl 08-0830
Sted: Kjøita 21. BI´s gamle lokaler, nå NOV. På andre siden av gaten for Agder Energi. 

Foredraget er gratis!