Back to All Events

Medievaner i endring - nye muligheter for markedsføreren! Ingvar Sandvik om medietrender

  • Bankkjelleren Markens gate Kristiansand, Vest-Agder Norway (map)

Er du markedsfører? Nå er tiden for å interessere seg for mediemarkedet mer enn noensinne, skal vi tro Ingvar Sandvik, Marketing & Associate Director i TNS Gallup.


En av fire annonsører øker reklamebudsjettene sine, og flytter midlene over i digitale og egne kanaler. Den digitale utviklingen går hyperraskt og har skapt store utfordringer i mediebransjen. Også andre bransjer påvirkes som følge av endrede forbruksvaner. Hvilke muligheter og utfordringer skaper det for markedsføreren? Hvordan sikrer man best mulig avkastning, i en uforutsigbar medieverden, der folk selv tar styringen? 

OM FOREDRAGSHOLDEREN
Sandvik er en populær og underholdende foredragsholder, anerkjent for sitt arbeid både hos TNS Gallup, designbyrået Volt, Tine og Dagbladet. Ingvar har blitt tildelt Mediaforums Hederspris, Årets Markedsanalytiker av Norsk Markedsanalyse Forening og har vunnet flere priser internasjonalt for diverse foredrag og papers. Han fikk senest Stellas ærespris i 2015 av Kreativt Forum. I tre år (2012-2014) satt Ingvar i styret til tippeligaklubben Sarpsborg 08 – og han gleder seg til neste ukes kamp mot Start!

Tid: 21. mai 08 - ca 10.30 (frokostbuffet fra 08 - 08.30)
Sted: Bankkjelleren, Markensgate 11
Pris: 300,- / 600,- (medlemmer / ikke-medlemmer)

Påmeldingen er stengt.