Back to All Events

Social Sør

  • Social Sør Kristiansand Norway (map)

VELKOMMEN TIL SOCIAL SØR 2015!

I samarbeid med Markedsføringsforeningen i Kristiansand, arrangerer OMG Social Sør for første gang. Dette er en heldags konferanse med fokus på sosiale medier, og hvordan du praktisk kan bruke det i din bedrift. Vi har samlet noen av Norges dyktigste foredragsholdere for å kunne gi deg de beste tipsene for å lykkes med din digitale markedsføring.

Aina Lemoen Lunde fra PR-operatørene vil snakke om hvordan man lykkes med egne kanaler. Christian Brosstad er informasjonsdirektør og pressekontakt i SpareBank 1 Gruppen, og vil snakke om hvordan du kan nå den yngre målgruppen. I tillegg vil det bli en egen sesjon om Facebook-annonsering, og hvordan du kan selge mer gjennom målrettet annonsering på nettet.

Som medlem av Markedsføringsforeningen får du spesialpris! For 1.800 kroner får du en heldags konferanse med lunch, i tillegg til at du får gratis inngang til festen på kvelden med mat og litt drikke. Dette er en mulighet du ikke bør la gå fra deg!

Du kan lese mer om konferansen her.

Earlier Event: December 4
Årets julefrokost!