Back to All Events

En god beslutning: 7 grep for å velge rett

Lær å ta bedre valg! 

Hver eneste dag tar du mange beslutninger. De fleste av dem tas automatisk uten at du ofrer det en tanke, mens andre beslutninger krever et bevisst valg. 

Som markedsfører, kommunikatør, selger eller leder tar du beslutninger som skal løse kundens utfordring eller få fram en kjøpsbeslutning. Noen valg er vellykkede, andre mindre gode. Forskning viser at omtrent halvparten av alle beslutninger går galt. 

Men fortvil ikke - visste du at du kan lære å ta bedre beslutninger? Å ta gode valg kan trenes og videreutvikles. 

Torsdag 14. september inviterer MFF til et spennende foredrag med Nils Tore Meland med dette temaet - 7 grep for å ta bedre beslutninger. Meld deg på i dag! 

Om foredragsholderen

Nils Tore er både offiser og psykolog. I snart 30 år har han kombinert lederutdanning fra Krigsskolen, omfattende erfaring som operativ leder og som organisasjonspsykolog, med et sterkt engasjement for å finne ut hva som driver valgene våre i ulike situasjoner – fra kontorlandskapet og helt ut til førti kuldegrader og isende vind i Nordvestpassasjen. 

Nils Tore har hjulpet over 1000 ledere i organisasjoner som Forsvaret, Adecco, Gjensidige, DNB, NHH, BI, Volvo, NSB, Norges Bank, STAMI, Oslo-skolen samt en rekke andre statlige og kommunale virksomheter. Han har omfattende kunnskap om hvordan man skaper bedre beslutninger i utviklingen av ledere og hele virksomheten. 
Nils Tore er en gnistrende og kunnskapsrik foredragsholder som gjør innholdet levende og enkelt å forstå, gjennom engasjerende historier og praktiske eksempler.

 

Tid: 08 - ca 1030. Frokost serveres fra kl 0745. Foredrag starter kl 0830. 
Sted: Hotel Norge, Dronningens gate
 

Påmeldingen er stengt.