Back to All Events

"7 trender for fremtidens forbruker og markedsføring"

Ole Petter Nyhaug  brenner for innovasjon og temaene detaljhandel, mat og drikke, (nye) medier, telecom og unges utdanning og karriere. Han er en etterspurt foredragsholder på forbrukertrender. Han ble kåret til beste foredragsholder under NHO´s Årskonferanse 2016. 

Ole Petter Nyhaug er et kjent fjes i markedsanalyse-, medie- og marketingkretser. Først og fremst som en innovatør og fagperson innen forbrukerinnsikt, markedsanalyse og trender. Han har ofte vært først ute med nye konsepter som senere har blitt adoptert av andre, også internasjonalt. Han har rundt 15 års erfaring som gründer og fagmann innen bransjen, med spesiell interesse for innovasjon og fremtid.

Ole Petter er blant svært få nordmenn som har fått innpass som rådgiver og analytiker på globalt nivå hos kjente merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Heineken, Unilever, Vodafone, Telefonica og Phillips i tillegg til en lang rekke norske og europeiske aktører. Dette er erfaring han bringer til OnLive Research der han brenner spesielt for å hjelpe kunder med å finne og dokumentere nye markedsmuligheter basert på forbrukerinnsikt og innovative metoder.

Ole Petter er tildelt Norges Markedsanalyseforenings pris som "Årets Markedsanalytiker", utpekt som en av "Europe´s Top Youth Marketing Minds" og er flere ganger nominert som Årets Foredragsholder i marketingbransjen av ANFO.

Fullt! Påmeldingen er stengt. 

Earlier Event: September 6
Salgskurs for alle: Bli en bedre selger!
Later Event: November 4
Dyreparken og Innovasjon Norge